2010-12-13 21:59:53• hírek • Szatmar.ro

A Szatmári Magyar Hírlap keddi számából

Aktuális témák, hírek a Szatmári Magyar Hírlapban.

Kezdje olajozottan 2011-et és nyerjen egy hízót az SZMH-val!

Nagy nyereményjátékunkon egy 100 kilós disznót és 50 liter étolajat sorsolunk ki! Részletek az újság 12. oldalán.

Összegyűlt a pénz a szoborra

Kiss Gedeon egykori városkapitány szobra ismét a szatmárnémeti lakosság adakozása nyomán kerülhet ki az őt megillető helyre: az általa alapított Kossuth-kertbe, a szintén általa megálmodott volt városi közfürdő (jelenleg Zöld Ház nevű környezeti nevelési központ) elé. Tegnap ugyanis a Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség munkatársai nagyjából összeszámolták, mennyi pénz gyűlt a büsztre, és kiderült: bőven futja a körülbelül ezer euróra rúgó öntési költségek kifizetésére.

Meglepetésekkel teli jótékonysági est

A szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium jótékony célú karácsonyi előadást, illetve tombolát szervezett tegnap délután, melyre minden jegy elkelt, zsúfolásig telt a nézőtér. Az estnek a Dinu Lipatti Filharmónia terme adott otthont, melynek előterében azokat a képzőművészeti alkotásokat is megtekinthették a résztvevők, amelyeket szatmári alkotók ajánlottak fel a főgimnázium javára.

Belvíz- és hótakarítási gondok Mezőpetriben

A pincékben felgyülemlett víz mellett az üresen álló házak előtti hó eltakarítása okoz gondot a mezőpetri önkormányzatnak, Karádi Csaba alpolgármester tájékoztatása értelmében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: